Serie A -toppscorer: Dybala som fanger Immobile, Icardi og Mertens slipper i Golden Boot -løpet

Dybala slo to ganger for å tjene viktige tre poeng for Juventus mot Udinese i ettermiddag, med Massimiliano Allegri's side som gjenoppretter ledelsen i toppen av Serie A.

Napoli ligger et poeng lenger bak etter å ha trukket 0-0 med Inter Milan på San Siro.

Dybala's brace flytter 24-åringen til 17 mål denne sesongen, og plasserer ham som tredjedel i Serie A-målscorerne & rsquo; diagram.

Ciro Immobile nyter en suveren kampanje på Lazio og leder for tiden med 24 angrep, sist etter å ha tjent uavgjort med en vanvittig 95.-minutters backheel-volley mot Cagliari.

Mauro Icardi har scoret 18 ganger for Inter og er Immobile sin nærmeste rival for Golden Boot, men en blank mot Napoli har sett ham skli lenger bak.

Dries Mertens var også utenfor målet i kveldens dødvann, så kan noen komme med en sen tiltale og gjøre Immobile marsj til Golden Boot?

Ta en titt gjennom galleriet ovenfor for å se Serie A -målscorerne så langt i løpet av sesongen 2017/18.