Petr Yan sender rasende rop på tre ord til dommere på grunn av kontroversielt tap av Sean O'Malley

Det var rop om 'ran' da Sean O'Malley ble tildelt seieren over Petr Yan i går kveld via delt avgjørelse. Scorekort på 29-28, 29-28 og 28-29 til fordel for O'Malley ble lest opp da Yan hang med hodet i vantro.

Konsensus-troen var at Yans overlegne grappling hadde vunnet ham kampen. Russeren scoret seks takedowns til O'Malleys null og fikk fem minutter og 44 sekunder med bakkekontrolltid.

Imidlertid kom O'Malley over Yan 84 til 58 i betydelige streik til tross for at han var nede 91 til 97 på de totale streikene landet. Etter kampen uttrykte Yan sin misnøye over avgjørelsen på Twitter, og skrev: «F*** dommerne».

Og han var ikke alene om å være uenig i resultatet. Jorge Masvidal (@GamebredFighter) tvitret: 'Dommere i Abu Dhabi er en jævla karriere opp #ufc280.'

Jamahal Hill (@JamahalH) la til: 'Wow, fantastisk kamp, ​​fantastisk av begge, men det var rent ran!!!#UFC280.'

Michael Chiesa (@MikeMav22) sa: 'Wowwwwwww. Jeg fikk Yan til å vinne 30-27, men ikke desto mindre viste O'Malley at han er en elitebantamvekt. Jeg er solgt over at han en dag vil få tak i et belte. #UFC280 .'

FLERE UFC-NYHETER...

McGregor slipper løs angrep på Makhachev etter Oliveira-seieren

Khamzat Chimeav i ringside-kamp på UFC 280

Islam Makhachev sender Charles Oliveira til å bli ny UFC-mester

Dricus Du Plessis (@dricusduplessis) konkluderte: 'Wow, det var den verste samtalen jeg har sett på lenge! Yan vant definitivt den kampen.'

Med den seieren tar O'Malley Yans nr. 1-plass på 135lb og forventes nå å møte UFCs bantamvektmester Aljamain Sterling neste gang. Sterling forsvarte tittelen sin mot TJ Dillashaw samme natt, og vant via andre runde TKO.

Neste

Conor McGregor slipper løs angrep på Islam Makhachev etter at Charles Oliveira vant

Conor McGregor Islam Makhachev Charles Oliveira Ali Abdelaziz UFC 280 MMA nyheter