Marcus Rashford: Manchester United -helten Neville gjør store krav etter mål mot Liverpool

Det mener legenden Gary Neville, som kommenterte spillet.

Rashford fikk sin første Premier League -start på 2018 med Anthony Martial skadet og Jesse Lingard falt på benken.

Den engelske landskampen åpnet scoringen etter 14 minutter, slo Liverpool-forsvarer Trent Alexander-Arnold en-mot-en og knuste fagmessig forbi keeper Loris Karius.

Mindre enn 10 minutter senere hadde Rashford et nytt, denne gangen avviste skuddet hans den uheldige Alexander-Arnold for igjen å forlate Karius hjelpeløs i Liverpool-målet.

Man Utd -fans avslører den virkelige grunnen til at Paul Pogba ble droppet mot Liverpool

Lørdag 10. mars 2018

Paul Pogba ble utelatt fra Manchester Uniteds lagkamp mot Liverpool, og fansen tror de vet hvorfor

Spill lysbildefremvisning 1 av 12

Det har kommet forslag om at Marcus Rashford ikke har en fremtid i Manchester United, men han er tilbake i spill fordi det er en helt fantastisk avslutning

Gary Neville på Man Utd -stjernen Marcus Rashford

Neville sier Rashford, hvis fremtid har vært i tvil på grunn av mangel på spilletid, har gitt en perfekt respons.

På det første målet sa Neville: & ldquo; Det er så enkelt starten på det må jeg si.

& ldquo; Han løp bak Alexander-Arnold i løpet av de første 10-15 minuttene, og backen har ikke taklet det.

& ldquo; Når han får ham i boksen, er han i trøbbel, store trøbbel.