Liverpool -spillervurderinger vs West Brom: Reds kaster seier da en stjerne skuffer

Liverpool spillervurderinger vs West Brom

Alisson - 7

Kan ha satt opp en solstol på mållinjen i første omgang gitt hvor stille kvelden hans gikk. Deretter kreves det en massiv en-mot-en-redning for å nekte Karlan Grant i andre omgang, men ble godt slått av Ajayi-hodet.

Trent Alexander -Arnold - 6

Solid defensivt, men ikke høyrebackens mest effektive prestasjon fremover, hans siste ball uvanlig av selv om han kom i noen anstendig posisjoner.

Joel Matip - 7

Fant Mane i plass til målet med en herlig loftet pasning og solid når West Brom prøvde å kontre. Så pådro han seg nok en muskelskade.

Liverpool -spilleres vurderinger vs West Brom: Røde kaster seier da en stjerne skuffer (Bilde: GETTY)

Fabinho - 6

På hånden med noen viktige klareringer på dødballer og viktige avskjæringer, men deretter slått i luften av Semi Ajayi for at West Brom skulle utligne.

Andy Robertson - 7

Liverpools beste angrepsuttak i første omgang og ganske mirakuløst kom han ikke unna med en assist. Flere flotte kryss over mål som gikk uten belønning. Stille i andre omgang imidlertid.

Jordan Henderson - 6

Ga Liverpool -tempoet i besittelse i første omgang, og klarte 85 pasninger til West Broms 46 som et helt lag. Trolig nødvendig for å gi Liverpool større kontroll i den andre perioden, men da West Brom truet mer konsekvent i pausen.

Gini Wijnaldum - 6

Fikk lisens til å komme inn i siste tredjedel oftere enn vanlig i første omgang og så ut til å kose seg. Måtte være mer defensiv i andre omgang, men jobbet hardt for ballen og vant duellene sine.

Trender

Curtis Jones - 5

Prøvde alltid å være positiv på ballen, men ikke fullt så autoritativ som han var i sin siste start mot Tottenham. Gjort den avgjørende uforcerte feilen som førte til corner for West Broms utligningsmål.

Mohamed Salah - 6

Mindre livlig enn Mane første omgang, men forbedret seg etter pause. Vil føle at han burde ha gjort det bedre med en heading fra et Wijnaldum -innlegg, og ingenting kom helt ut av ham selv om han hele tiden prøvde og prøvde.

Roberto Firmino - 6

Droppet inn i mellomrommet mellom West Brom-midtbanen og forsvaret for å søke hull og koblet godt sammen, og satte nesten Salah til 2-0 tidlig i andre omgang. Benektet seiersmålet av Sam Johnstone sent.

Sadio Mane - 7

Sublim posisjon, berøring og avslutning til 1-0 Liverpool på 12 minutter, men klarte ikke å dra nytte av andre kryssede muligheter. Ikke like involvert andre omgang.

MISS IKKE ...

Innbyttere

Rhys Williams (på for Matip min 65) - 6

Overgikk Grant da Alisson nektet spissen, men ellers bra.

Alex Oxlade -Chamberlain (på for Jones min 83) - 7

Nesten satt opp vinnermålet, men Johnstone nektet Firmino -hodet. Volleyed på skudd over stangen og ga Liverpool litt drivkraft fremover.