England-spillervurderinger vs Tyskland: Southgate har fire flopper ettersom ubåter inspirerer til episke tilbakeslag

England leverte et dramatisk comeback etter to mål ned for å sikre uavgjort 3-3 mot Tyskland på Wembley. Ilkay Gundogan hadde ført gjestene i ledelsen fra straffemerket etter en dobbeltfeil fra Harry Maguire. Kai Havertz doblet deretter Tysklands ledelse før England startet kampen - inspirert av Gareth Southgates innbyttere i andre omgang. Luke Shaw nettet det første fra et Bukayo Saka-innlegg før Mason Mount avsluttet ettertrykkelig fire minutter senere. Harry Kane satte deretter de tre løvene foran fra straffemerket etter at Jude Bellingham tok feil. Det var en siste vri i historien da Havertz kastet seg over Nick Popes feil ved å trykke inn en sen utligning. Express Sport vurderer engelske spillere som fire stjerner floppet på deres siste internasjonale opptreden før verdensmesterskapet.

ENGLAND (3-4-3)

NICK POPE 5

Distribusjonen hans var treg og unøyaktig og en hylende for det sene målet. Ikke hva England trenger for Pickford back-up

JOHN STONES 6

Englands mest komfortable midtstopper på ballen før det som kan være en skadekatastrofe inntraff. Fingrene krysset.

ERIC DIER 6

En utidig slip, men viste så mye mer balanse og ro enn Maguire, han må være en Qatar-starter.

HARRY MAGUIRE 4

England-fansen sang sangen hans, men United-formen hans ble overført til den internasjonale scenen og Southgate må revurdere lojaliteten hans.

England spillervurderinger Tyskland

England spillervurderinger mot Tyskland (Bilde: GETTY)

REECE JAMES 6

Han må komme seg mer frem hvis England skal spille med den ekstra forsvarsspilleren. Jobbet hardt for å snu ballen.

DECLAN RIS 6

Nok en kamp hvor han møter på midtbanen tallmessig. Ryddig, men England trenger mer kreative pasninger.

JUDE BELLINGHAM 8

Gir energi til midtbanekampen og var rask med andreballer. Skaper av første mål og vant straffen.

LUKE SHAW 7

En eller to imponerende pasninger fra dyp - spesielt en til Sterling i første omgang. Og rykket hjem Englands første mål.

England Harry Maguire

Harry Maguire var skyld i Tysklands åpningsmål (Bilde: GETTY)

RAHEEM STERLING 5

Kunne hatt et hattrick i første omgang. Vet godt hvilken forskjell de fine marginene utgjør. England trenger ikke at han skyter blanke.

HARRY KANE 6

Han viste bedre samhandling med angrepslinjen, men måtte være den som fikk flere sjanser. Ettertrykkelig fra flekken.