Arsenal er klar til å selge Mesut Ozil etter seks orders utveksling med Unai Emery

Utbruddet kom sjefen erstattet ham under finalen mot Chelsea.

Han ble erstattet av unggutten Joe Willock i løpet av det 78. minutt av kampen i Baku.

Ozil hadde en stort sett skuffende kamp, ​​og frustrasjonen ble forsterket av å bli byttet ut mot slutten av kampen.

Emery har fått nok av den tyske playmakeren etter utbruddet, ifølge Fanatik.

Han ble deretter plassert på overføringslisten for Gunners da de ønsker å laste ham ned.

Ozil er uten tvil den høyeste inntekten på Emirates Stadium, og tjener 350 000 pund i uken.

Hans avgang ville kutte Arsenals lønnsregning betydelig, og kunne åpne døren for flere sommeroverføringer.

Arsenal -nyheter: Mesut Ozil kan bli solgt

Arsenal-overføringsnyheter: Mesut Ozil kan selges etter en seks orders utveksling med Unai Emery (Bilde: GETTY Images)

Gunners -hierarkiet var angivelig rasende over Ozils prestasjoner i cupfinalen.

De var like sjokkert over reaksjonen hans på å bli byttet ut i løpet av kampen, som de tapte 4-1 for Chelsea.

En Eden Hazard-brace, samt mål fra Pedro og tidligere-Gunner Olivier Giroud sikret seieren til Blues.

Ozil har ikke klart å imponere Emery denne sesongen, og har funnet seg selv på benken i en rekke kamper.

Arsenal -nyheter: Gunners tapte kampen

Arsenal-overføringsnyheter: Gunners tapte Europa League-finalen 4-1 mot Chelsea (Bilde: GETTY Images)

Arsenal -nyheter: Ozil ble byttet ut

Arsenal -nyheter: Ozil ble byttet ut i det 78. minutt av Unai Emery (Bilde: GETTY Images)

Arsenal -legenden Kevin Campbell mener Arsenal bør få Ozil av boka i sommer.

Han sa at Bournemouths Ryan Fraser kan være den perfekte erstatningen for tyskeren.

& ldquo; Vi har en front -to der som har vist seg å være forskjellskaperne, og jeg tror vi bør se etter å levere dem fordi de kan ta spillet fra ethvert lag, & rdquo; han sa.

& ldquo; Ryan Fraser har bevist seg selv i Bournemouth. Folk vil kanskje si at det bare er Bournemouth, men mange av disse spillerne er produktive, han har dobbelttall i assists og han scoret mål. & Rdquo;