Arsenal er bekymret for overføringen, ettersom Chelsea -tapet viser at Gary Neville og Jamie Carragher har rett

'Det er bare. Svak. Mobbet. Det er menn mot gutter. Ny sesong, samme gamle historie. ' Det var Sky Sports-ekspert Jamie Carragher sin vurdering etter Arsenal sin første kamp i den nye Premier League-sesongen, et beklagelig nederlag borte på nylig opprykkede Brentford. Meningen hans vil ikke ha endret seg mye etter den andre kampen heller, med bukk som hilste på fløyten på heltid.

Trender

The Gunners falt til et 2-0-nederlag mot London-rivalene Chelsea på Emirates på søndag og fant seg hele tiden nest best fysisk. Europamestrene løp ut komfortable vinnere.

Etter å ha vunnet sine tre tidligere ligakamper mot Blues, ble Arsenal her håndtert av den utmerkede Romelu Lukaku, som gjorde sin andre Chelsea-debut frisk fra en klubbrekord på 97,5 millioner pund tilbake til Stamford Bridge.

'Jeg tror ikke vi fortjente noe annerledes,' innrømmet Mikel Arteta etter Arsenals slanke nederlag mot Brentford for en uke siden, og til æres skyld var hans anklager - i alle fall til å begynne med - bedre her, selv om de samme gamle problemene viste seg deres angrer.

De startet med mye mer angripende hensikt og hensikt enn de viste i hele 90 minutter mot Bees, men når Chelsea først slo det første målet gjennom Lukaku etter 15 minutter, var de relativt komfortable resten av første omgang.

Belgieren holdt strålende ballen opp for å finne Reece James til venstre før han snurret inn i feltet og satte seg på enden av backens lave innlegg for å slå inn og gjøre 1-0.

MÅ LESE:

Arsenal står overfor bekymringer for overføringen, da Chelsea -tapet viser at Gary Neville og Jamie Carragher har rett (Bilde: GETTY)

Etter det målet sa Carraghers kollega Gary Neville på Sky Sports & apos; medkommentar til kampen: 'Det var klassisk Lukaku. Han er en garanti for dem.

-Det målet vil ikke endre tanken på at Arsenal er litt mykt sentrert. [Pablo] Mari kan ikke spille mot Lukaku slik. Han blir rotete. '

Arsenal gjorde ikke mye i resten av kampen for å motbevise den teorien heller, med Lukaku som fikk det bedre med Mari og Rob Holding. Hjemmelaget var sprø defensivt også for det andre målet.

Igjen var Lukaku i spissen da han dro Arsenal -backlinjen rundt for å la Mason Mount finne James inne i feltet, og forsvareren dunket i det fjerne hjørnet for å doble gjestene & apos; fordel.

Arsenal var mindre åpne i andre omgang, Neville insisterte på at han på et tidspunkt 'fryktet' for anklagene til Arteta, og at de ikke visnet. Men skaden var sket da, og de klarte ikke å komme tilbake i kampen da de slet offensivt og tilbød for lite til å alvorlig bry en mer motstandsdyktig Chelsea -bakvakt.

Bare en fin Bernd Leno-redning hindret Lukaku i å gjøre 3-0 i de siste 15 minuttene da spissen kom foran Holding for å møte et innlegg.

Riktignok var dette et Arsenal-lag uten Ben White på 50 millioner pund i midtforsvaret på grunn av Covid, og med Pierre-Emerick Aubameyang som startet på benken og Alexandre Lacazette igjen var fraværende, også begge på grunn av anfall av koronavirus.

De var ikke de eneste fraværende. Holder midtbanespiller Thomas Partey manglet på grunn av en ankelskade, med Gabriel Magalhaes sidelinje av et kneproblem. Nye signeringer Martin Odegaard og Aaron Ramsdale kunne ikke være involvert i kampdagstroppen.

MER PREMIER LEAGUE NYHETER ...

Albert Sambi Lokonga den eneste nye Arsenal -signeringen på banen i begynnelsen av kampen mens Nuno Tavares kom inn som en innbytter etter at Kieran Tierney plukket opp en knock.

Problemet er, til tross for Arsenal's overdådige sommeropphold - etter å ha brukt mer enn noen annen Premier League -klubb på å signere Lokonga, Tavares, White, Ramsdale og Odegaard - gjenstår det samme gamle problemet.

Arsenal er ganske enkelt for svakt fysisk i forsvar, og også på midtbanen av og til. Det er vanskelig å se hvordan de nye spillerne vil endre det heller, med White utsatt for å bli utkampt fysisk.

Ville Partey og Gabriel i siden ha forbedret dem her? Kanskje, men nordlondonerne hadde til og med samme problem forrige periode med duoen da de endte på åttendeplass.

Det er nå Brentford og Chelsea som har høstet gevinsten av å målrette mot Arsenal sitt myke senter, og White har slitt med å håndtere Brentfords Ivan Toney i åpningskampen. Mari og Holding kunne ikke komme i nærheten av Lukaku her.

'Spurs har det at folk sier det & apos; s & Sposy & apos ;. Jeg tror det er på tide at Arsenal også har noe slikt, sier Carragher etter tapet i Brentford.

Fordi dette bare er en Arsenal -prestasjon. Alle vet hva det betyr; en Arsenal -opptreden. Dette skjer altfor ofte. '

Det var nok en & apos; Arsenal -forestilling & apos; her med Gunners altfor lett dominert på baksiden, selv om de holdt fast i andre 45. Lukakus oppvisning uavhengig fremkalte minner fra kampene der Didier Drogba og Diego Costa mobbet Arsene Wengers lag for Chelsea.

Med Manchester City neste, kan det bli verre før det blir bedre. Det er mye arbeid å gjøre i London Colney - spesielt med hensyn til Arteta for å sikre at teamet hans er mindre skjøre i de mer fysiske møtene de vil møte mellom nå og mai. Arsenals håp om å komme tilbake til europeisk fotball er avhengig av det.